Verhuur DJ Materiaal

Je moet nog een geluidsinstallatie huren?

Professionals met eigen dj materiaal. Ofcourse!

Als je DJ Bexx inhuurt om een live dj set te draaien op een event, party of festival, dan hoef je je geen zorgen te maken. We beschikken namelijk over professioneel dj materiaal en brengen zelfs reservemateriaal mee naar de locatie. Een technisch defect kan immers altijd voorvallen, maar daar hoeven je gasten helemaal geen hinder van te ondervinden.

Wat we wél nodig hebben, zijn de juiste elektriciteitsaansluitingen, geluid- en lichtvoorzieningen en uiteraard het dj materiaal zelf (zoals bv. de draaitafel) op locatie. Welke dat precies zijn, kan je nalezen in onze technical rider.

Niet zeker of de evenementenlocatie in kwestie over deze infrastructuur beschikt? We nemen met plezier even contact op met de zaalverantwoordelijke of je event planner om een en ander te overlopen. Indien nodig komen we zelfs vooraf even een kijkje nemen ter plaatse, want we laten liever niets aan het toeval over.

Toch nog een geluidsinstallatie huren of bijkomende verlichting nodig?

Beschikt je party locatie niet over een geluids- en lichtinstallatie en moet je nog ergens verlichting of een geluidsinstallatie huren? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan bij DJ Bexx ook een complete licht- en geluidsinstallatie huren en allerlei andere feestaccessoires die je nog te kort komt.

  • extra microfoon of een volledige ceremonie set
  • beamer en/of projectiescherm voor presentatie
  • sfeerverlichting, uplighters en andere party lights
  • dj meubel (chesterfield) met of zonder draaitafel
  • professionele dj draaitafel met muziekinstallatie
  • rookmachine, discobollen en allerlei decoratie
  • en nog veel meer geluid-, licht- en dj materiaal

Onze mobiele foto booth al gespot?

Bij DJ Bexx kan je ook een te gekke mobiele fotozuil huren. In deze mobiele fotobox kunnen je gasten zelf zotte party pics maken, net zoals in de klassieke fotomaton. Alleen ziet deze er foto automaat er net heel trendy uit. De foto’s kunnen bovendien meteen afgedrukt worden, maar ook digitaal verzonden worden. Zo heb je meteen een leuk aandenken aan de party, de ideale tool voor een knotsgekke marketing stunt of het perfecte alternatief voor een traditioneel gastenboek. De achtergrond op je foto’s, de vaste tekst op de afdruk en hoe en waar de foto’s digitaal gedeeld kunnen worden? Dat bepaal je allemaal zelf.

Meer weten over verhuur van licht- en geluidsmateriaal?

Technische info nodig, de beschikbaarheid checken of eerst even de prijs voor materiaalhuur ontvangen? Laat ons maar weten wat je wanneer, waar en hoe lang nodig hebt en we sturen je meteen alle info door.